Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sådan løser du problemerne med højtryksrenseren

2023-02-16

Højtryksrensemaskine er et meget miljøvenligt og rengøringsudstyr, som grundlæggende er opdelt i tre kategorier: husholdning, erhverv og industri. I den lange brugsproces kan udstyrsfejl forårsaget af slid eller forkert betjening ikke undgås i mange tilfælde, så det, jeg vil dele med dig, er, hvordan man håndterer udstyrsfejl.

1. Unormal støj opstår under drift

Hovedårsagen til dette fænomen er, at motorlejet mangler olie. På dette tidspunkt skal vi injicere almindeligt fedt i motorens olieindsprøjtningshul rettidigt. Dette fænomen forekommer ikke særlig ofte. Vi supplerer normalt højtryksrenseren ved regelmæssig vedligeholdelse.

2. Højtryksvandpumpe laver unormal støj

Den unormale støj fra højtryksrenserens vandpumpe er forårsaget af indtag af luft fra vandpumpen eller beskadigelse af flowventilfjederen eller krumtaphuslejet. I tilfælde af dette fænomen er det nødvendigt at finde nogen til at hjælpe med vedligeholdelse.

3. Trykket falder efter en driftsperiode

Højtryksrenserens tryk vil falde efter at have kørt i en periode. Kontroller først, om højtryksdysen på vaskemaskinen er alvorligt slidt. Højtryksdysen på almindeligt trykudstyr vil som udgangspunkt ikke blive slidt, fordi alle de højtryksdyser, vi leverer, er overophedede. Højtryksdysen på ultrahøjtryksudstyret er svær at garantere. For det andet kontrolleres trykreguleringsventilen og tætningskomponenterne inde i vandpumpen.

4. Ustabilt tryk på højtryksrenseren

Det ustabile tryk er hovedsageligt forårsaget af indtag af luft fra højtryksvandpumpen eller vandindløbsrørledningen. På dette tidspunkt er det nødvendigt at kontrollere, om trykket i vandkilden er tilstrækkeligt, og om vandindløbsfilteret er blokeret. Hvis filterskærmen til vandindtag er blokeret, skal du fjerne filterskærmen og rengøre den med vand.

Højtryksrenserens fejlproblemer kan ganske enkelt opdeles i fire kategorier. Når vi støder på en fejl, bør vi først vide, hvad der forårsager problemet, og derefter blot henvise til denne artikel for at foretage tilsvarende foranstaltninger. Når det er nødvendigt, bør vi finde vedligeholdelsespersonale for at forhindre mere alvorlige fejl i udstyret.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept